9 A 2022 -es legjobb habhengerek

9 A 2022 -es legjobb habhengerek

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

Az emberek habgörgőket használnak az ön-myofascial terápiához. A habgördítés néhány bejelentett előnye magában foglalja a helyreállítás elősegítése, a mozgástartomány javítása és a test körülvevő és támogató szövetek sérülésének megelőzését.

Gyors pillantás a legjobb habgörgők 9-re

 • Nagy sűrűségű anyaghoz: Amazonbasics nagy sűrűségű kerek habgörgő
 • A Színek tartománya: GAIAM Restore Izommasszázsterápiás habgörgő
 • A texturált görgőhez: Triggerpoint Core Faam görgők > Utazáshoz: Brazyn morph habgörgő
 • Garancia: luxfit habgörgő
 • Vékonyabb habhengerhez: Tigris farokmasszázs -pálca hordozható görgő
 • A javításhoz Vérkeringés: OPTP LO ROX igazított habgörgő
 • Vibráló hengerhez: Hyperice Vyper 3

A habgörgővel járó gyakorlatok is javíthatják a mag stabilitását. A szakértőknek azonban továbbra is meg kell erősíteniük a habhenger használatának előnyeit.

Különböző típusú habgörgők közül választhat. Néhányuknak sima textúrája van, míg másoknak texturált felületük van. A habhengerek sűrűségükben és méretükben is eltérhetnek. Mindegyik különféle intenzitást biztosít az ön-myofascial terápiában.

Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg arról, hogyan működnek a habgörgők, és a megvásárolható felső habhengerek részleteiről.

Hogyan működnek a habgörgők? A

habhengerek szilárd habhengerből állnak. Minden habhengernek másfokú sűrűsége és mérete van. A habhenger használatához az emberek a testtömegüket az érintett izomterületen gördítik. Ez elősegíti az izom szűk területeinek meglazítását.

A habgördítés másik lehetséges hatása az izom és a környező szövetek hidratálásának javulása. A szakértők azt sugallják, hogy a lágyszöveti szivaccsal történő szorítása az izom körülvevő folyadékban áztatja a szövetet, ami javítja a kötőszövet különböző rétegei közötti mozgást.

A kutatók még nem erősítették meg a hab gördülésének előnyeit az edzéshatásokra. Az ön-myofascial terápia hatásairól szóló rendelkezésre álló tanulmányok a rövid távú előnyökre összpontosítanak.

Egy tanulmány megvizsgálta a habgördítés előnyeit, mint egy melegítő tevékenységet és a helyreállítási stratégiát. Összességében a kutatók arra a következtetésre jutnak, hogy a habgörgők csekély hatással voltak a teljesítményre és a helyreállításra.

Bizonyos helyzetekben a habgördítés megnövelte a sprint teljesítményét és rugalmasságát, és csökkentette az izomfájdalom érzését. A tanulmány azonban azt is megállapította, hogy a habgördítés jobb melegítő tevékenység lehet, mint a helyreállítási eszköz.

Az embernek meg kell húznia magját, hogy fenntartsa a stabilitást és az egyensúlyt a habhenger instabil felülete miatt. A kutatók jelezték, hogy néhány ember észreveheti a jobb alapstabilitást, az erőt és az egyensúlyt a habhenger rendszeres használatával.

Jelenleg a szakértők nem értettek egyet az optimális habgrade programban, amely leírja a helyreállítás és a mozgástartomány javításához szükséges időtartamot, nyomást és tekercsritmust.

A habgördítés előnyeinek megerősítéséhez a kutatóknak magas színvonalú kísérleteket kell végezniük. A magas színvonalú tanulmányok nagyobb populációkat igényelnek, amelyek értékelik a specifikus programok hatását és ugyanazokat az eredményeket értékelik.

Hogyan lehet kiválasztani egy habgörgőt

habgörgők, amelyek a piacon rendelkezésre állnak.

Minden szolgáltatásnak eltérő funkciója van, és az embereknek meg kell tanulniuk ezeket a különbségeket, mielőtt kiválasztanák a legjobb habgörgőt igényeikhez.

alak

A habgörgők különféle formákban és méretben kaphatók, beleértve:

 • combok.
 • Félkerekű: Az ember igényeitől függően használhatja a lapos vagy a lekerekített oldalt.
 • Golyók: Ezek hasznosak lehetnek az izmok kisebb területein, például a láb ívében vagy a lapátok között.

sűrűség

Egy másik figyelembe veendő tényező a sűrűség:

 • Szabványos sűrűség: Ezeknek a görgőknek közepes szilárdsága van, ami segíthet, ami segíthet, ami segíthet. Mély masszázssal és testmozgással, miközben némi párnázást biztosít.
 • Lágy sűrűség: Ezek a hengerek lágyabbak. Azok, akik magasabb szintű kényelmet akarnak, szemben a mély masszázst, választhatják ezt a sűrűség -színvonalat.
 • Cég sűrűség: Ezek lehetnek azok számára, akik mélyebb és intenzívebb masszázshatást keresnek.

Textúra

A habgörgők különféle textúrákban kaphatók. Néhány lehet sima, míg másoknak gerincei vagy kis tüskék vannak.

A gerincek és tüskék segíthetnek a szoros izmok mélyebb masszázsának biztosításában.

Méret

Kisebb, texturált habhengerek mélyebb szöveti tömörítést biztosítanak.

A hosszabb habgörgők azonban megfelelőbbek lehetnek a nagyobb izomterületekhez, például a hátsó részhez. Nagyobb stabilitást is nyújtanak, amikor az emberek habozzák a lábizmaikat.

Az emberek jobb pontosságot találhatnak egy kis habgolyó -rollerrel.

Hogyan választottuk meg

Medical News ma választja meg a következő kritériumoknak megfelelő fitneszfelszereléseket Költségvetés.

 • Méret és kapacitás: Az MNT olyan termékeket választ ki, amelyek megfelelnek a különböző magasságú, súlyú és szilárdságú embereknek.
 • Könnyű használat: Az MNT kiválasztja az egyszerű felhasználható termékeket, amelyek egyértelmű utasításokkal rendelkeznek. Ha a beállítás bonyolult, akkor az MNT olyan márkákat választ, amelyek beállítást vagy telepítési szolgáltatást kínálnak.
 • Minőség: Az MNT olyan vállalatokat választ, amelyek betartják a kiváló minőségű gyártási folyamatokat, amelyek biztosítják, hogy termékei biztonságosak legyenek személyes használatra.
 • Elismerte: Az MNT olyan vállalkozások termékeit választja, amelyek betartják az iparág legjobb gyakorlatait, és amelyek megbízható ügyfélszolgálatot és támogatást kínálnak.
 • Az alábbiakban a legjobb habgörgők közül néhány

  Az online vásárláshoz lehet vásárolni.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején.

  Az orvosi hírek ma szigorú termékválasztási és ellenőrzési folyamatot követnek. Tudjon meg többet itt.

  Nagy sűrűségű anyaghoz: Az Amazonbasics nagy sűrűségű kerek habgörgő

  Az Amazonbasics nem összpontosít a fitneszre vagy az orvosi termékekre. Ez egy Amazon által kifejlesztett saját címke, amely különféle termékeket gyárt, ideértve a háztartást, a lakásfelújítást és az irodai termékeket.

  Az Amazonbasics nagy sűrűségű kerek habhenger 6 hüvelyk (in) átmérőjű, 12, 18, 24 vagy 36 hosszú. Az AmazonBasics szerint ez a habhenger nagy sűrűségű öntött polipropilénből áll.

  Mérsékelt-nehéz felhasználással fenntartja alakját. Ez egy megfelelő habhenger a különböző testtípusú emberek számára.

  Előnyök és hátrányok

  Ez a habhenger különféle méreteket kínál, így alkalmassá teszi a test különböző területeire. Ezenkívül a vállalat azt állítja, hogy jól tartja alakját, ami tartósabbá teheti.

  Néhány recenzens azonban kijelenti, hogy a habhenger használat közben elmaradhat.

  Ár: Az Amazonbasics nagy sűrűségű kerek habhengernek listaára van, körülbelül 21 USD-tól.

  üzlet most

  Számos színekhez:

  A GAIAM egy életmód márka, amely különféle jóga- és fitnesz termékeket biztosít. A rendelkezésre álló termékkategóriák egy része közé tartozik a jógaszőnyegek, a jógafelszerelések és a fitnesz berendezések. A Gaiam fitnesz, jóga és társalgó ruházatot is gyárt.

  A GAIAM visszaállítása a teljes test habhenger 18 vagy 36 hosszú, 6 hüvelykes átmérőjű. Ez a méret ideális az egész test munkájához. Gaiam szerint ez a habhenger meglazul, és megnyugtatja a szoros és fájó izmokat.

  Az emberek ezt a habgörgőt használhatják a test nyújtásához, igazításához és masszírozásához. Az egyensúlyi képzés a termék használatának újabb lehetséges előnye.

  Előnyök és hátrányok

  A henger jó lehetőség lehet azok számára, akik különböző színek közül választanak. Ez jó lehetőség lehet, ha egy görgőt is vásárolnak egy családtag számára.

  A vélemények szerint ez a habhenger több felhasználás után elveszítheti a formáját.

  Ár: A GAIAM Restore Izommasszázsterápiás Habhengernek 19 USD -tól kezdődik.

  üzlet most

  texturált hengerhez: Triggerpoint Core habgörgő

  A Triggerpoint különféle otthoni masszázskezelő eszközöket biztosít, amelyek felhatalmazzák az embereket arra, hogy mozogjanak és jobban érezzék magukat. A cég olyan termékeket tervez, amelyek utánozzák a masszázs terapeuta érintését minden korosztályú, méretű és atlétikai képességű emberek számára.

  A Triggerpoint Core habgörgő etilén-vinil-acetát habot tartalmaz, szabadalmaztatott rácsmintával.

  A habhenger három különböző méretben kapható:

  • 4 in 12 in
  • 5.5 in 18 in
  • 5.5 in 36 in

  Ennek a habhengernek 325 kilós súlykorlátja van.

  Előnyök és hátrányok

  A TriggerPoint szerint a multi-rácsmintázat kompressziót biztosít az érintett izmokhoz, amelyek ideálisak az önmasszázshoz, a fájdalomcsillapításhoz és a jobb rugalmassághoz.

  A vélemények szerint azonban ennek a habhengernek kellemetlen szaga lehet.

  Ár: A Triggerpoint Core Faam görgőnek listaára van, körülbelül 22 USD -tól.

  Vásárlás most

  Az alacsonyabb költségvetéshez: A ProsourceFit nagy sűrűségű foltos habgörgő

  prosourcefit a megfizethető és szakmailag forrásból származó fitnesz termékek gyártására összpontosít, amelyeket bárki felhasználhat egészségének javítása érdekében.

  A ProsourceFit nagy sűrűségű foltos habhenger 6 átmérőjű és 12, 18, 24 vagy 36 hosszú. Ez a habhenger környezetbarát, nagy sűrűségű kiterjesztett polipropilént tartalmaz.

  Előnyök és hátrányok

  A ProsourceFit szerint ez a habhenger csökkenti a hátfájást, a lábgörcsöket és az izomfeszültséget. Az emberek ezt a terméket ön-myofascial felszabadításhoz, nyújtáshoz és pilates gyakorlatokhoz használhatják.

  Néhány recenzens azonban kijelenti, hogy ezt a hengert túl nehéz használni kényelmesen.

  Ár: ProsourceFit A nagy sűrűségű foltok habhengerének listaára körülbelül 12 USD -tól kezdődik.

  üzlet most

  utazáshoz: brazyn morph habgörgő

  brazyn két stílusban kínálja ezt a habgörgőt: egy hagyományos görgőt és egy mély szöveti görgőt hüvelykujj alakú nubokkal, amelyek hasznosak lehetnek, amelyek hasznosak lehetnek, amelyek hasznosak lehetnek, amelyek hasznosak lehetnek. Mélyebb masszázsok.

  A Brazyn morph habgörgős mérete 5,5 átmérőjű és 14,5 hosszú. Bambuszot és újrahasznosítható alumíniumot tartalmaz.

  A vállalat kijelenti, hogy alkalmas olyan embereknél, akik akár 350 font súlyúak. egy utazási tasakkal. Lehet, hogy az utazni szándékozó emberek számára alkalmas.

  A vélemények szerint azonban ez a habhenger használat közben összeomlik.

  Ár: A Brazyn Morph Foam görgőként körülbelül 70 USD.

  üzlet most

  Garanciáért: Luxfit Foam Roller

  Luxfit a habhengerek, masszírozók és edzőeszközök gyártására összpontosít.

  A luxfit habhengernek extra-vállalati kialakítása van, amely segítségével megtarthatja alakját. Ez 6 átmérőjű, és az emberek választhatnak a 12, 18 és 36 hüvelyk hosszúság között. Ez a henger vízálló és szilárd öntött polipropilénhabot tartalmaz.

  Előnyök és hátrányok

  luxfit 1 éves korlátozott garanciát kínál erre a termékre. Ezenkívül a vízálló anyag tartósabbá teheti a habgörgőt.

  Néhány recenzens azonban kijelenti, hogy ez a henger túl nehéz és kényelmetlen.

  Ár: A luxfit habhengernek listaára van, körülbelül 14 USD -tól.

  Vásároljon most

  vékonyabb habhengerhez: Tiger farokmasszázs -pálca hordozható henger

  Tiger farok a habhengerek, a kézi masszírozók, a masszázsgolyók, valamint a meleg és hideg kezelések gyártására összpontosít.

  A Tiger farokmasszázs-pálca hordozható hengeres mérete 1,62 átmérőjű, és 11, 18 és 22 hüvelyk hosszúságú. A társaság kijelenti, hogy orvosi minőségű habot és műanyagot tartalmaz.

  Előnyök és hátrányok

  Ennek a hengernek szilárd és nem rugalmas kialakítása van, amely mélyebb masszázst biztosíthat. Ezenkívül ergonómiai fogantyúk vannak a henger mindkét végén, hogy jobb tapadást biztosítsanak.

  A kisebb átmérő azonban azt jelentheti, hogy ez a termék nem alkalmas azok számára, akik egy szélesebb területen használni akarnak hengert.

  Ár: A Tiger farokmasszázs -bot hordozható hengerének listaára körülbelül 35 dollár.

  üzlet most

  A vérkeringés javításához: OPTP LO ROX igazított habhenger

  Az OPTP a habhengerek, a masszázsgolyók és a jóga, a pilates és a nyújtó berendezések gyártására összpontosít.

  Az OPTP LO ROX igazított habhengerének átmérője 6 hüvelyk és 36 hüvelyk. Tartós EVA habot tartalmaz.

  Előnyök és hátrányok

  Az OPTP azt állítja, hogy ez a henger segíthet javítani a vérkeringést. Ezenkívül a vélemények szerint több párnázással rendelkezik, mint más lehetőségeknél.

  Ez a henger azonbandrágább, mint valami más

  Ajoutez votre avis