9 από τους καλύτερους κυλίνδρους αφρού του 2022

9 από τους καλύτερους κυλίνδρους αφρού του 2022

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κυλίνδρους αφρού για αυτο-μυοφασική θεραπεία. Ορισμένα από τα αναφερόμενα οφέλη του κυλιόμενου αφρού περιλαμβάνουν την αποκατάσταση, τη βελτίωση της εμβέλειας της κίνησης και την πρόληψη τραυματισμών στους ιστούς που περιβάλλουν και υποστηρίζουν το σώμα.

μια γρήγορη ματιά σε 9 από τους καλύτερους κυλίνδρους αφρού

 • Για ένα υλικό υψηλής πυκνότητας: AmazonBasics υψηλής πυκνότητας στρογγυλής αφρού
 • για ένα Εύρος χρωμάτων: Gaiam Restore Muscle Massage Therapy Foam Roller
 • Για έναν κύλινδρο με υφή: κύλινδρος αφρού σκανδάλης
 • Για ταξίδια: Brazyn Morph Foam Roller
 • Για μια εγγύηση: Luxfit Foam Roller
 • Για έναν λεπτότερο ρολό αφρού: Tiger Tail Massage Stick Portable Roller
 • για βελτίωση Κυκλοφορία αίματος: Optp Lo Rox Ευθυγραμμισμένη κυλιόμενος αφρός
 • Για έναν δονητικό κύλινδρο: Hyperice Vyper 3

Ασκήσεις που περιλαμβάνουν έναν κύλινδρο αφρού μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη σταθερότητα του πυρήνα. Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες πρέπει ακόμα να επιβεβαιώσουν τα οφέλη από τη χρήση ενός κυλιόμενου αφρού.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κυλίνδρων αφρού για να διαλέξετε. Μερικοί έχουν μια ομαλή υφή, ενώ άλλοι έχουν μια επιφάνεια με υφή. Οι κύλινδροι αφρού μπορεί επίσης να διαφέρουν στην πυκνότητα και το μέγεθος. Ο καθένας παρέχει διαφορετικές εντάσεις αυτο-μυοφαστικής θεραπείας.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των κυλίνδρων αφρού και για λεπτομέρειες σχετικά με μερικούς από τους κορυφαίους κυλίνδρους αφρού που διατίθενται για αγορά.

Πώς λειτουργούν οι κυλίνδρους αφρού;

Οι κυλίνδρους αφρού αποτελούνται από έναν συμπαγές κύλινδρο αφρού. Κάθε κύλινδρος αφρού έχει διαφορετικό βαθμό πυκνότητας και μεγέθους. Για να χρησιμοποιήσουν έναν κύλινδρο αφρού, οι άνθρωποι ρίχνουν το σωματικό τους βάρος πάνω από την πληγείσα περιοχή των μυών. Αυτό βοηθά να χαλαρώσετε τις σφιχτές περιοχές ενός μυός.

Ένα άλλο πιθανό αποτέλεσμα του κυλιόμενου αφρού είναι μια βελτίωση στην ενυδάτωση του μυός και των γύρω ιστών. Οι ειδικοί υποδεικνύουν ότι η συμπίεση του μαλακού ιστού σαν ένα σφουγγάρι απορροφά τον ιστό στο υγρό που περιβάλλει τον μυ., Ο οποίος βελτιώνει την κίνηση μεταξύ των διαφόρων στρωμάτων του συνδετικού ιστού.

Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τα οφέλη του αφρού που κυμαίνονται από τα αποτελέσματα της κατάρτισης. Οι διαθέσιμες μελέτες σχετικά με τις επιδράσεις της αυτο-μυοφαστικής θεραπείας επικεντρώνονται στα βραχυπρόθεσμα οφέλη.

Μια μελέτη εξέτασε τα οφέλη του κυλιόμενου αφρού ως δραστηριότητα προθέρμανσης και μια στρατηγική ανάκτησης. Συνολικά, οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι κύλινδροι αφρού είχαν μικρή επίδραση στην απόδοση και την ανάκτηση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εξέλιξη αφρού αύξησε την απόδοση και την ευελιξία του σπριντ και μείωσε την αίσθηση του μυϊκού πόνου. Ωστόσο, η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι η κυλινδρική αφρού μπορεί να είναι μια καλύτερη δραστηριότητα προθέρμανσης από ένα εργαλείο ανάκτησης.

Ένα άτομο πρέπει να σφίξει τον πυρήνα του για να διατηρήσει τη σταθερότητα και την ισορροπία λόγω της ασταθούς επιφάνειας του κυλίνδρου αφρού. Οι ερευνητές ανέφεραν ότι μερικοί άνθρωποι ενδέχεται να παρατηρήσουν βελτιωμένη σταθερότητα πυρήνα, δύναμη και ισορροπία με τακτική χρήση ενός κυλιόμενου αφρού.

Επί του παρόντος, οι εμπειρογνώμονες δεν έχουν συμφωνήσει σε ένα βέλτιστο πρόγραμμα ρολού αφρού που περιγράφει τη διάρκεια, την πίεση και τον ρυθμό κυλίνδρου που απαιτείται για τη βελτίωση της ανάκαμψης και της εμβέλειας κίνησης.

Για να επιβεβαιώσουν τα οφέλη του κυλιόμενου αφρού, οι ερευνητές πρέπει να διεξάγουν πειράματα υψηλής ποιότητας. Οι μελέτες υψηλής ποιότητας απαιτούν μεγαλύτερους πληθυσμούς που αξιολογούν την επίδραση συγκεκριμένων προγραμμάτων και αξιολογούν τα ίδια αποτελέσματα.

Πώς να επιλέξετε έναν κύλινδρο αφρού

Οι κυλίνδρους αφρού που διατίθενται στην αγορά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Κάθε δυνατότητα έχει διαφορετική λειτουργία και οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν για αυτές τις διαφορές πριν επιλέξουν τον καλύτερο κύλινδρο αφρού για τις ανάγκες τους.

Σχήμα

Οι κυλίνδρους αφρού έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων: μηροί.

 • μισό γύρο: Ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε την επίπεδη είτε τη στρογγυλεμένη πλευρά, ανάλογα με τις ανάγκες του.
 • Μπάλες: Αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα για τις μικρότερες περιοχές των μυών, όπως το τόξο του ποδιού ή μεταξύ των ωμοπλάτων.
 • Πυκνότητα

  Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η πυκνότητα:

  • με βαθύ μασάζ και άσκηση, ενώ παράλληλα παρέχει κάποια μαξιλάρια.
  • μαλακή πυκνότητα: Αυτοί οι κύλινδροι είναι πιο μαλακοί. Εκείνοι που θέλουν υψηλότερο επίπεδο άνεσης σε αντίθεση με ένα βαθύ μασάζ μπορεί να επιλέξουν αυτό το πρότυπο πυκνότητας.
  • Πυκνότητα σταθερής: Αυτά μπορεί να είναι πιο κατάλληλα για όσους αναζητούν ένα βαθύτερο και πιο έντονο αποτέλεσμα μασάζ.

  υφή

  Οι κυλίνδρους αφρού μπορούν να έρθουν σε διάφορες υφές. Κάποιοι μπορεί να είναι ομαλές, ενώ άλλες έχουν κορυφογραμμές ή μικρές αιχμές.

  Οι κορυφογραμμές και οι αιχμές μπορεί να βοηθήσουν στην παροχή βαθύτερου μασάζ σε σφιχτούς μύες.

  Μέγεθος

  Οι μικρότεροι, κύλινδροι αφρού με υφή παρέχουν βαθύτερη συμπίεση ιστού.

  Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι κυλίνδρους αφρού μπορεί να είναι πιο κατάλληλοι για μεγαλύτερες περιοχές των μυών, όπως η πλάτη. Παρέχουν επίσης περισσότερη σταθερότητα όταν οι άνθρωποι αφρούσαν τους μύες των ποδιών τους.

  Οι άνθρωποι μπορεί να βρουν καλύτερη ακρίβεια με ένα μικρό ρολό αφρού μπάλας.

  Πώς επιλέξαμε

  Ιατρικές ειδήσεις Σήμερα επιλέγει εξοπλισμό γυμναστικής που πληροί τα ακόλουθα κριτήρια:

  • προϋπολογισμοί.
  • Μέγεθος και χωρητικότητα: Το MNT επιλέγει προϊόντα που ταιριάζουν σε άτομα με διαφορετικά ύψη, βάρη και δύναμη.
  • Ευκολία χρήσης: Το MNT επιλέγει προϊόντα απλής στη χρήση που έχουν σαφείς οδηγίες. Εάν η ρύθμιση είναι περίπλοκη, η MNT επιλέγει μάρκες που προσφέρουν μια υπηρεσία εγκατάστασης ή εγκατάστασης.
  • Ποιότητα: Η MNT επιλέγει εταιρείες που τηρούν τις διαδικασίες κατασκευής υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή για προσωπική χρήση.
  • αξιόπιστο: Η MNT επιλέγει προϊόντα από επιχειρήσεις που τηρούν τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας και προσφέρουν αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη.

  Μερικοί από τους καλύτερους κυλίνδρους αφρού

  παρακάτω είναι μερικοί κυλίνδρους αφρού που είναι διαθέσιμοι για αγορά online.

  Σημειώστε ότι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι καθαρά βασισμένες στην έρευνα και είναι σωστές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.

  Τα ιατρικά νέα σήμερα ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία επιλογής και ελέγχου προϊόντων. Μάθετε περισσότερα εδώ.

  για υλικό υψηλής πυκνότητας: AmazonBasics υψηλής πυκνότητας στρογγυλής αφρού

  Το AmazonBasics δεν επικεντρώνεται στην ικανότητα ή τα ιατρικά προϊόντα. Πρόκειται για μια ιδιωτική ετικέτα που αναπτύχθηκε από την Amazon που κατασκευάζει διαφορετικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της οικιακής χρήσης, της οικιακής βελτίωσης και των ειδών γραφείου.

  Ο κύλινδρος στρογγυλού αφρού υψηλής πυκνότητας του AmazonBasics είναι 6 ίντσες (σε) σε διάμετρο και είναι 12, 18, 24 ή 36 σε μήκος. Σύμφωνα με το AmazonBasics, αυτός ο κύλινδρος αφρού αποτελείται από πολυπροπυλενίου υψηλής πυκνότητας.

  Διατηρεί το σχήμα του με μέτρια έως βαριά χρήση. Είναι ένας κατάλληλος κύλινδρος αφρού για άτομα με διαφορετικούς τύπους σώματος.

  πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Αυτός ο κύλινδρος αφρού προσφέρει διάφορα μεγέθη, καθιστώντας το κατάλληλο για διαφορετικές περιοχές του σώματος. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι κατέχει καλά το σχήμα της, γεγονός που μπορεί να το κάνει πιο ανθεκτικό.

  Ωστόσο, ορισμένοι αναθεωρητές δηλώνουν ότι ο κύλινδρος αφρού μπορεί να χαλαρώσει κατά τη χρήση.

  Τιμή: Το AmazonBasics High Pincy Roller Roller έχει μια τιμή λίστας που ξεκινά από περίπου $ 21.

  κατάστημα τώρα

  για μια σειρά χρωμάτων:

  Το Gaiam είναι μια μάρκα τρόπου ζωής που παρέχει διαφορετικά προϊόντα γιόγκα και γυμναστικής. Ορισμένες από τις διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων περιλαμβάνουν χαλάκια γιόγκα, εργαλεία γιόγκα και εξοπλισμό γυμναστικής. Το Gaiam κατασκευάζει επίσης γυμναστήριο, γιόγκα και σαλόνι.

  Το Gaiam επαναφέρει ο συνολικός κυλίνδρος αφρού σώματος είναι 18 ή 36 με διάμετρο 6 ιντσών. Αυτό το μέγεθος είναι ιδανικό για την εργασία ολόκληρου του σώματος. Σύμφωνα με τον Gaiam, αυτός ο κύλινδρος αφρού χαλαρώνει και καταπραΰνει σφιχτά και πληγή μυς.

  Οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον κύλινδρο αφρού για να τεντώσουν, να ευθυγραμμιστούν και να μασάζ το σώμα. Η κατάρτιση ισορροπίας είναι ένα άλλο πιθανό πλεονέκτημα της χρήσης αυτού του προϊόντος.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Ο κύλινδρος μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που επιθυμούν να επιλέξουν από διαφορετικά χρώματα. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν αγοράζουν επίσης έναν κύλινδρο για ένα μέλος της οικογένειας.

  Ωστόσο, σύμφωνα με κριτικές, αυτός ο κύλινδρος αφρού μπορεί να χάσει σχήμα μετά από αρκετές χρήσεις.

  Τιμή: Το Gaiam Restore Muscle Massage Therapy Foam Roller έχει μια τιμή καταλόγου ξεκινώντας από $ 19.

  κατάστημα τώρα

  για έναν κύλινδρο με υφή: TriggerPoint Core Foam Roller

  Το σημείο ενεργοποίησης παρέχει διαφορετικά εργαλεία θεραπείας μασάζ στο σπίτι που δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να κινούνται και να αισθάνονται καλύτερα. Η εταιρεία σχεδιάζει προϊόντα που μιμούνται το άγγιγμα ενός θεραπευτή μασάζ για ανθρώπους όλων των ηλικιών, μεγεθών και αθλητικών ικανοτήτων.

  Ο κύλινδρος αφρού πυρήνα σκανδάλης περιέχει έναν αφρό οξικού αιθυλενίου-βινυλίου με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοτίβο πλέγματος.

  Ο κύλινδρος αφρού έρχεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη:

  • 4 σε 12 σε
  • 5.5 σε 18 σε
  • 5.5 σε 36 σε

  Αυτός ο κύλινδρος αφρού έχει ένα όριο βάρους 325 λιβρών.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Σύμφωνα με το TriggerPoint, το μοτίβο πλέγματος πολλαπλών πνεύματος παρέχει συμπίεση στους πληγέντες μυς που είναι ιδανικοί για αυτο-μασάζ, ανακούφιση από τον πόνο και βελτιωμένη ευελιξία.

  Ωστόσο, σύμφωνα με σχόλια, αυτός ο κυλίνδρος αφρού μπορεί να έχει μια δυσάρεστη οσμή.

  Τιμή: Ο κύλινδρος αφρού Core Priggerpoint έχει μια τιμή λίστας ξεκινώντας από περίπου $ 22.

  Αγοράστε τώρα

  Για χαμηλότερους προϋπολογισμούς: ProsourceFit Υψηλής πυκνότητας speckled foam roller

  Το ProsourceFit επικεντρώνεται στην κατασκευή προσιτών και επαγγελματικών προϊόντων γυμναστικής που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να βελτιώσει την υγεία του.

  Ο κύλινδρος αφρού υψηλής πυκνότητας του Prosourcefit έχει διάμετρο 6 και είτε μήκους 12, 18, 24 ή 36. Αυτός ο κύλινδρος αφρού περιέχει ένα φιλικό προς το περιβάλλον, υψηλής πυκνότητας εκτεταμένο πολυπροπυλένιο.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Σύμφωνα με το ProsourceFit, αυτός ο κύλινδρος αφρού μειώνει τον πόνο στην πλάτη, τις κράμπες των ποδιών και την ένταση των μυών. Οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν για αυτο-μυοφασική απελευθέρωση, τέντωμα και ασκήσεις Pilates.

  Ωστόσο, ορισμένοι αναθεωρητές δηλώνουν ότι αυτός ο κύλινδρος είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί άνετα.

  Τιμή: Το Prosourcefit υψηλής πυκνότητας Speckles Roller έχει μια τιμή καταλόγου ξεκινώντας από περίπου $ 12.

  κατάστημα τώρα

  για ταξίδια: Brazyn Morph Foam Roller

  Το Brazyn προσφέρει αυτόν τον κύλινδρο αφρού σε δύο στυλ: έναν παραδοσιακό κύλινδρο και έναν βαθύ κύλινδρο ιστού με nub με αντίχειρα που μπορεί να είναι επωφελής για βαθύτερα μασάζ.

  Ο κύλινδρος αφρού Brazyn Morph μετρά με διάμετρο 5,5 και μήκος 14,5. Περιέχει μπαμπού και ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.

  Η εταιρεία δηλώνει ότι είναι κατάλληλο για χρήση σε άτομα που ζυγίζουν έως και 350 λίβρες

  πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Αυτός ο κύλινδρος αφρού ισοπεδώνει σε ορθογώνιο και έρχεται με ταξιδιωτική θήκη. Μπορεί να είναι κατάλληλο για άτομα που σκοπεύουν να ταξιδέψουν.

  Ωστόσο, σύμφωνα με κριτικές, αυτός ο κύλινδρος αφρού μπορεί να καταρρεύσει κατά τη χρήση.

  Τιμή: Το Brazyn Morph Foam Roller έχει τιμή λίστας περίπου $ 70.

  κατάστημα τώρα

  για μια εγγύηση: LuxFit Foam Roller

  Το LuxFit επικεντρώνεται σε κυλίνδρους αφρού κατασκευής, μασάζ και εξοπλισμού άσκησης.

  Ο κύλινδρος αφρού luxfit έχει ένα επιπλέον σχέδιο που μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσει το σχήμα του μετά τη χρήση. Έχει διάμετρο 6, και οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μήκους 12, 18 και 36 ιντσών. Αυτός ο κύλινδρος περιέχει ανθεκτικό στο νερό και σταθερό αφρό πολυπροπυλενίου.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Το LuxFit προσφέρει περιορισμένη εγγύηση 1 έτους σε αυτό το προϊόν. Επιπλέον, το ανθεκτικό στο νερό υλικό μπορεί να κάνει τον κύλινδρο αφρού πιο ανθεκτικό.

  Ωστόσο, ορισμένοι αναθεωρητές δηλώνουν ότι αυτός ο κύλινδρος είναι πολύ σκληρός και άβολος στη χρήση.

  Τιμή: Το LuxFit Foam Roller έχει μια τιμή λίστας από περίπου $ 14.

  Shop Τώρα

  Για έναν λεπτότερο ρολό αφρού: Tiger Tail Massage Stick Portable Roller

  Η ουρά Tiger επικεντρώνεται σε κυλίνδρους αφρού κατασκευής, χειροκίνητους μασάζ, μπάλες μασάζ και ζεστές και κρύες θεραπείες.

  Το Tiger Tail Massage Stick Portable Roller μετρά 1,62 σε διάμετρο και διατίθεται σε μήκη 11, 18 και 22 ιντσών.

  πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Αυτός ο κύλινδρος έχει σταθερό και μη ευέλικτο σχεδιασμό, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην παροχή βαθύτερου μασάζ. Επιπλέον, έχει εργονομικές λαβές σε κάθε άκρο του κυλίνδρου για να παρέχει καλύτερη πρόσφυση.

  Ωστόσο, η μικρότερη διάμετρο μπορεί να σημαίνει ότι αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν έναν κύλινδρο σε μια ευρύτερη περιοχή.

  Τιμή: Το Tiger Tail Massage Stick Portable Roller έχει μια τιμή λίστας από περίπου $ 35.

  Shop Τώρα

  Για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος: optp lo rox ευθυγραμμισμένος κύλινδρος αφρού

  optp επικεντρώνεται σε κυλίνδρους αφρού κατασκευής, μπάλες μασάζ και γιόγκα, pilates και εξοπλισμό τέντωμα.

  Το optp lo rox ευθυγραμμισμένο κύλινδρο αφρού έχει διάμετρο 6 in και μήκος 36 in. Περιέχει ανθεκτικό αφρό EVA.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Η OPTP ισχυρίζεται ότι αυτός ο κύλινδρος μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Επιπλέον, σύμφωνα με σχόλια, έχει περισσότερο μαξιλάρι από άλλες επιλογές.

  Ωστόσο, αυτός ο κύλινδρος είναιπιο ακριβό από κάποιο άλλο

  Ajoutez votre avis